Geheugen van Middelie


 

GEHEUGEN VAN MIDDELIE
Beste mensen, de vereniging heeft uw hulp nodig bij het beschrijven van het fotomateriaal.Vrijwel al het fotomateriaal wat in het bezit is van het Historisch Genootschap kunt u terugvinden in het digitale archief van het Waterlands Archief.  Via deze link kunt u ons fotoarchief  GEHEUGEN VAN MIDDELIE bereiken. De collectie omvat op dit moment 1761 afbeeldingen!

Bij veel foto's zijn beschrijvingen geplaatst maar er ontbreken ook nog beschrijvingen. Indien u een aanvulling of wijziging wilt laten plaatsen, heel graag! Via deze link gerryvanderwegen@hotmail.com kunt u ons hierover informeren. Misschien een opmerking  over o.a. de perso(o)n(en) die op de foto staan afgebeeld met naam of toenaam of de gelegenheid waarvan de foto is gemaakt of kunt u de misschien de (ca.) datum aangeven of de maker/fotograaf.
Eigenlijk ontvangen wij graag elke annotatie (= zelfverklarende aantekeningen) of opmerking die op de foto of afbeelding te maken heeft hoe klein dan ook, en kunnen dit verder gebruiken voor het up-to-date brengen van onze database. In dit verband zijn wij ook geïnteresseerd in de verhalen die de foto's of afbeeldingen bij u oproepen. 
U kunt ook foto's bestellen uit ons fotoarchief, echter niet alle foto's zijn om technische redenen te bestellen. Deze foto's staan dan ook niet in de bestellijst. neem voor fotobestelling(en) contact op met  gerryvanderwegen@hotmail,com
De foto's worden na bestelling snel door de fotocentrale naar uw adres verzonden.

JUBILEUMFEEST 2015
Oktober 2015 werd door een grote groep vrijwillers een heel groot feest georganiseerd vanwege het feit dat zoveel verenigingen en clubs binnen het dorp 'jarig' waren. Geniet van een terugblik via: https://www.jubileumfeestmiddelie.nl/