De Post


Genoeg te lezen in de Post die uitkomt in oktober 2019

We zijn uitermate verheugd over wederom een bijdrage van een oud inwoner van Middelie, nu woonachtig in Eindhoven, de heer Sibrand Martens. In het artikel verhaalt hij over Het Slot van Middelie.

Natuurlijk hebben Gerry van der Wegen en Greta Muts niet stilgezeten! Weer een nieuw verhaal over de bewonersgeschiedenis. Met vervolgens een verhaal uit het dagboek van J. Laan, dat blijft altijd interessant om te lezen. En verder niet te vergeten een terugblik op het leven van Henk Kunst,  verenigingsman, vrijgezel, een doodgewone hulpvaardige man. Ook de oprichters van Jantje de Poelier hebben we bezocht. Jan en Alie van Teylingen verhalen over hun leven. Ons bestuurslid Gé Koster is op bezoek geweest bij mevrouw Greta Muts voor de rubriek  “De tien vragen aan…..”

In deze Post ook een intro over de Begrafenisvereniging Middelie. Volgende uitgave komen we hier weer op terug, we verwachten dan over meer informatie te beschikken.

En als uitsmijter een aansprekend verhaal over de levensloop van de familie Steenman met daarbij een onverwachts interview met een nog in leven zijnde onderduikster bij het gezin Steenman!

 

HEEFT U SUGGESTIES? MAIL NAAR jackdekker@quicknet.nl !