UITNODIGING UNIEKE JAARVERGADERING 8 MEI


Het Historisch Genootschap Oud-Middelye en Toneelvereniging EMM nodigen u uit op 8 mei voor een uniek stuk!

Het Historisch Genootschap Oud-Middelye heeft samen met de oudste vereniging van Middelie, Toneelvereniging Eendracht Maakt Macht, de handen ineengeslagen om een uniek stuk op de planken te brengen!

Voor ‘One Night Only’ werken de twee verenigingen voor het eerst samen om een stuk met een historisch en herkenbaar tintje voor de inwoners van Middelie en omstreken te spelen. Op maandag 8 mei wordt dit stuk voor het eerst én voor het laatst gespeeld door een vijftal, voor onze donateurs, welbekende acteurs. Wordt het een komedie, een drama of misschien zelf wel een thriller? Alles is mogelijk. Het stuk is namelijk van begin tot eind geïmproviseerd!  Na onze korte jaarlijkse ledenvergadering zal dit stuk ten tonele worden gebracht, bovendien is deze avond ook nog eens de aftrap van het 150ste bestaansjaar van EMM!

We nodigen inwoners van Middelie en omstreken van harte uit om deze bijzondere avond bij te wonen. Met uw aanwezigheid steunt u bovendien ook onze verenigingen. In tegenstelling tot de reguliere stukken van EMM, wordt er deze avond geen entree geheven, maar kunt u met uw aanwezigheid wel een (financieel) steentje bijdragen aan de vereniging of lid worden van het Historisch Genootschap.

Wilt u erbij zijn? Meld u dan voor 1 april aan via www.toneelverenigingmiddelie.nl, zodat u verzekerd bent van een plekje.

 

Datum: 8 mei
Tijd: 20.00 uur aanvang
Plaats: Kerkje van Middelie
Middelie 79, 1472 GS Middelie