TWEEDE NIEUWSBRIEF IS VERZONDEN


HEEFT U DE 2e NIEUWSBRIEF NOG NIET ONTVANGEN? DAN BESCHIKKEN WIJ NOG NIET OVER UW EMAIL ADRES!
De TWEEDE nieuwsbrief is aan onze donateurs, adverteerders en relaties op 25 september per email verzonden. Met deze inhoud:
 

Hier onze 2e nieuwsbrief, die u ontvangt omdat u donateur, adverteerder of een relatie bent van het Historisch Genootschap Oud Middelye. Omdat het coronavirus ons nog steeds de baas is, en daardoor natuurlijk ook geen najaarsvergadering wordt georganiseerd, willen we de contacten met u onderhouden middels onze Post, de website, onze nieuwsbrieven en de Kikkerkoerier.

De eerstvolgende editie van De Post zal bij u in de loop van oktober, begin november, op de deurmat te vinden zijn.

Op onze website worden nu de eerste oude jaargangen van De Post geplaatst, hier (https://www.oudmiddelye.nl/middelie-in-beeld-en-de-post/archief-post) vindt u bijvoorbeeld onze eerste uitgave die wij op 16 oktober 1998 vol trots aan onze donateurs presenteerden. De komende maanden worden regelmatig 'nieuwe' oude jaargangen geplaatst op onze site. Leuk om de herfst en winter door te komen! 

OPROEP       OPROEP        OPROEP
Evenals vorige jaar doen wij ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport! Dat heeft ons vorige jaar 516 euro opgeleverd! Stemt u dit jaar ook weer op ons? De start van de stemperiode is 5 oktober en sluit op 25 oktober. U ontvangt van de Rabobank bericht waarin de bank u uitnodigt om uw stem uit te brengen. Wij bankieren bij Rabo Waterland. Als u lid bent van deze Rabobank mag u maximaal 2 stemmen op ons uitbrengen. Bekijk hoe u ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport. Alvast hartelijk dank!