PROGRAMMA FEEST 25 JARIG BESTAAN


PROGRAMMA VAN DE VIERING VAN ONS 25-JARIG BESTAAN IS BEKEND!


WANNEER: 6 NOVEMBER 2022
WAAR        : WAPEN VAN MIDDELIE
INLOOP     : VANAF 13.30 UUR
ENTREE    : GRATIS
WIE            :  IEDEREEN

 

Het heeft ons de nodige zweetdruppeltjes en hoofdbrekens gekost maar uiteindelijk ‘Eureka!’. Laten we proberen de kenmerkende manier van denken en handelen van oud leerlingen van onze lagere school in een bepaalde tijd middels interviews tot uiting te brengen. En dat gebeurt automatisch als je de levensloop van deze mensen gaat beschrijven. We hebben oud leerlingen benaderd die in ons oprichtingsjaar rond 1997 in Middelie geboren zijn en hier op school hebben gezeten. En om de verschillen in tijdgeest te accentueren hebben we ook leerlingen benaderd die rond 1972 en 1947 zijn geboren. En zo kon het gebeuren dat we met zes personen gesprekken hebben gevoerd waarvan u straks de interviews in onze nieuwe Post  kunt lezen. En met een aantal van hun hebben we een videoverslag opgenomen!

Tijdens de uitvoering van de plannen hebben we ook met een aantal oud leraren contact gehad en zij hebben hun herinneringen aan die tijd aan het papier toevertrouwd. U kunt ze ’s middags de hand drukken!
Inloop vanaf 13.30 uur en om 14.15 uur wordt u welkom geheten en vindt een (verkorte) vertoning van video-interviews met enkele oud leerlingen plaats. We hebben heel veel klassenfoto’s die we u graag willen laten zien. En u kunt genieten van een aantal films. Maar waar wij naar uitkijken is zijn de kreten van herkenning als je je schoolvrienden na lange tijd weer terugziet. Daarom, kom ook, we maken er een reünie van!

Iedereen is van harte welkom, maar wel graag vooraf even opgeven, stuur een mail naar oudmiddelie@gmail.com. Dan weet Lisa van het Wapen van Middelie waar ze met betrekking tot de voorraad rekening mee moet houden!