EERSTE NIEUWSBRIEF IS VERZONDEN!


HEEFT U DE 1e NIEUWSBRIEF NOG NIET ONTVANGEN? DAN BESCHIKKEN WIJ NOG NIET OVER UW EMAIL ADRES!

De eerste nieuwsbrief is aan onze donateurs, adverteerders en relaties op 15 november per email verzonden. Met deze inhoud:  

Beste lezer,
U ontvangt dit mailbericht omdat u donateur, adverteerder of een relatie bent van het Historisch Genootschap Oud Middelye. 
We hebben veel nieuws te vertellen: kijkt u eens op onze nieuwe website www.oudmiddelye.nl . Dit jaar hebben we er veel energie aan besteed en wij zijn trots dat we u hiervan deelgenoot mogen maken.
Op de nieuwe site leest u wat ons het jaar 2019 heeft bezig gehouden. Kijk ook even in de rubriek 'Nieuws" dan bent u overal weer mee op de hoogte. 
We zijn nog niet in het bezit van de emailadressen van alle donateurs, toch gaan we met deze nieuwsbrief al van start. We houden u op de hoogte.

Heeft u dit mailbericht niet ontvangen? Dan beschikken wij niet over u emailadres. Als u op deze link klikt en het mailbericht verstuurd, dan ontvangt u ook in de toekomst onze nieuwsbrieven.

Een ondernemer uit Middelie, gefotografeerd op jonge leeftijd. In De Post van april 2020 leest u alles over hem en zijn vrouw!