12 JANUARI OPTREDEN BIG BAND NOTORIOUS MONKS IN KERKJE


Optreden Big Band The Notorious Monks in het kerkje van Middelie.

Ook in 2020 organiseert de Stichting Kerkje Middelie  samen met de enige echte Waterlandse Big Band ‘The Notorious Monks’ een jazzconcert, op zondagmiddag 12 januari in de voormalige doopsgezinde kerk in het hartje van Middelie. Na een succesvol concert in 2019 leek het ons leuk om opnieuw in Middelie op te treden.

Big Band “The Notorious Monks” werd opgericht in 2005 en staat onder de muzikale leiding van Rutger van Otterloo. Naast ouderwetse swing, staat er ook popmuziek, latin, funk en soms zelfs volksmuziek uit Colombia op de lessenaar. We leggen ons zeker niet toe.Op een enkele stijl en willen ons zo breed  mogelijk  oriënteren.  Daarom hebben we ons de afgelopen maanden gestort op een flink aantal nieuwe nummers, die hopelijk bij u in de smaak vallen. En uiteraard nemen we ook weer onze zangeres Maaike mee. Van Amy Winehouse (Valery) tot George Gerschwin (Summerime), zij zingt het allemaal.De jazz liefhebbers in de regio kennen ons, maar mocht u het nog niet weten: de Monks geven al bijna 15 jaar succesvol jazz concerten in Waterland en omgeving.

Het kerkje van Middelie is een intiem podium, maar ook een historische plek die zich erg goed leent voor jazz muziek.  Wilt u aan het begin van het nieuwe jaar van wat ouderwetse maar ook nieuwerwetse Jazz genieten op zondag middag, kom dan op 12 januari naar Middelie!

Het concert begint om 14:30 en de toegang is  € 10,00.
Adres : Middelie 79