Bijzonder beeldmateriaal


JUBILEUMFEEST VERENIGINGEN MIDDELIE OKTOBER 2015
Oktober 2015 werd door een grote groep vrijwilligers een heel groot feest georganiseerd vanwege het feit dat zoveel verenigingen en clubs binnen het dorp 'jarig' waren. Klik https://www.jubileumfeestmiddelie.nl/ en geniet van een terugblik.
 

1923 OOSTHUIZEN VIERT FEEST REGERINGSJUBILEUM KONINGIN WILHELMINA
Jubileumfeesten te Oosthuizen ter gelegenheid van het 25- jarig regeringsjubileum van Koningin Wilhelmina. Start onderstaande video op. Na het opstarten kunt u het beeld vergroten door het vierkantje in de rechteronderhoek aan te klikken.

 

FILMOPNAMES VAN ONS DORP, GEMAAKT VANAF 120 METER HOOGTE
de heer Frens Mazenier uit Beets heeft filmpjes gemaakt van de voormalige Zeevangsdorpen, ook van Middelie. Middels onderstaande links kunt u de met een drone gemaakte filmpjes bekijken. Veel plezier! En de heer Mazenier bedankt voor zijn spontane toestemming om de filmpjes op onze site te mogen plaatsen.

 

Oktober 2020 video deel I Middelie gezien vanaf 120 meter hoogte
 

Oktober 2020 video deel II Axwijk en Edammerdijkje gezien vanaf 120 meter hoogte

 

REPORTAGE REUNIE ZUIVELFABRIEK ONS BELANG 
HIER kunt u de reportage die rtv L.O.V.E heeft gemaakt van deze reunie nog eens op uw gemak terugkijken. Het was een treffen van voormalige medewerkers, familieleden en leveranciers. Tijdens het bezichtigen van de expositie konden de contacten weer henieuwd worden. Het was op 5 november 2017 een geslaagde middag!